Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Davouze Marta - Dum v Bretani (Daniela Kolarova)2014(5h55m29)\ | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Davouze Marta - Dum v Bretani (Daniela Kolarova)2014(5h55m29)\ Názov:Davouze Marta - Dum v Bretani (Daniela Kolarova)2014(5h55m29)\ Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:230.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-11-18 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    UKÁZKA





    Davouze Marta - Dům v Bretani
    čas: (5h55m29) L.P 2014
    Účinkuje: Daniela Kolářová








    Žena, která po padesátce najde lásku, o níž snila od mládí, přestěhuje se do vzdáleného místa na severozápadním okraji Francie a provdá se za muže diametrálně odlišného od toho, s nímž prožila téměř čtyřicet let. Není to román, ale humorně laděné příběhy autorky, která je navzdory cize znějícímu příjmení rodilá Češka s hlubokými kořeny v bývalé vlasti.

    Dlouhá léta působila jako jedna z význačných osobností v pražské kulturní sféře, byla redaktorkou, publicistkou, ředitelkou Centra Franze Kafky a organizátorkou debatních společností, vytvořila zázemí dvěma synům a jednomu příliš
    dokonalému manželovi…

    Nyní už více než deset let šťastně žije ve starobylé usedlosti na bretaňském pobřeží, založila tu uměleckou nadaci, cestuje a díky svým zkušenostem a znalostem dokáže čtenářům nejen vtipně poodhalit zajímavosti ze svého nového domova, ale s potřebným odstupem a nadhledem též zhodnotit i české prostředí, s nímž je v každodenním kontaktu.

    Série: Příhody z bretaňského domova 1.
    Žánr: Romány, Literatura česká
    Vydáno: 2013, Mladá fronta
    1. vydání originálu: 2013
    Počet stran: 216
    Jazyk vydání: český
    Ilustrace/foto: Pure Beauty
    Autoři obálky: Alena Beldová, Michal Chodanič
    Vazba knihy: pevná / vázaná s přebalem
    ISBN: 978-80-204-3144-8

    Životopis
    Marta Davouze, dříve Železná (12.5.1945 Praha – 4.7.2018 Manoir De Langourian, Bretaň, Francie) byla česká nakladatelka, publicistka a spisovatelka.
    Vystudovala FF UK, působila jako knihovnice a nakladatelská redaktorka. Po převratu 1989 založila v Praze Společnost Franze Kafky, kde vydala mimo jiné kompletní Spisy Karla Poláčka a poprvé úplné Dílo Franze Kafky v češtině. Je považována za inspirátorku projekt pomníku Franzi Kafkovi a mezinárodní literární Cenu Franze Kafky. Později ve francouzském Erquy pořádala Ceny Jana Zrzavého na podporu mladých výtvarníků.
    Jedenatřicet let byla vdaná za Vladimíra Železného, s nímž měla dva syny, Davida a Jakuba. V roce 2001 se vdala podruhé - za Francouze Joëla Davouze, specialistu na lesní hospodářství, s nímž žila na venkovském statku Manoir de Langourian ve francouzské Bretani.
    Napsala řadu fejetonů pro různé časopisy a deníky a pět knih: Podobizny lásky, Vypadni z mýho života, Zrcadlení, Dům v Bretani a Loď v Bretani.
    Zemřela na rakovinu v 73 letech.


    Formát: MP3
    Sampling rate: 44100 Hz
    Bit rate mode: Variable
    Bit rate: 88,4 kb/s
    Kanál(y): 2









    mirek1730, Dudan_52, CastorP, Mirek51, Luboš1234, Zmetek209, Jumanji1975,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.090 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 06:07
    sql

    TOPlist